Hrášek 350g

Zelenina a ovoce > Jednodruhové

Hrášek 350g

Hrášek NOWACO použijte všude tam, kde používáte čerstvý hrášek. Je vhodný rovněž na přípravu polévek a omáček.

Sklizeň hrášku nastává začátkem června a trvá zhruba 3 až 4 týdny. Hrášek zamrazíme v plné zralosti do 4 hodin po sklizni, tím si zachová svoji sladkost a vitamíny.
Nabízíme k vyzkoušení recept na vynikající hráškovou polévku.

Parametry produktu

Hmotnost:
350 g

Skladovací teplota:
-18 °C

Letní hrášková polévka

Letní hrášková polévka

Do hrnce vložíme hrášek a zalijeme zeleninovým vývarem. Krátce povaříme, až bude hrášek měkký. Necháme mírně vychladnout, přelijeme do mixéru, přidáme lístky máty a rozmixujeme. Pro zjemnění polévky přidáme 4 lžíce smetany.

Tip: Můžeme podávat s ušlehanou smetanou

Suroviny:

  • 350 g Hrášku Nowaco

  • 4 lžíce smetany

  • 500 ml zeleninového vývaru

  • pažitka na ozdobení

  • čerstvá máta